Про нас

Главная

ТМ Amigo Best

Тріска для копчення делікатесів забезпечує найвищу якість кольору, аромату та смаку.

Наша компанія більше 3 років займається виробництвом тріски для копчення продуктів харчування (м'ясо, птиця, риба, сир). Ми реалізуємо тріску з листяних порід деревини - Вільхи, Дуба, Вишні, Яблуні, Груші, використовуючи якісну свіжозаготовлену деревину природної вологості без слідів гнилі і цвілі з районів зі сприятливою екологічною обстановкою. Тріска подрібнюєтся у щепорубільних машинах, що виключає можливість потрапляння у мішок сторонніх часток, це також контролюєтся відділом ВТК перед фасуванням тріски у мішок. Ця особлива обережність при виготовленні тріски - одна з причин, чому тріска для копчення TM AmigoBest має кращий аромат диму і кольору продукту на ринку.

Тепер Ви можете купувати прямо у нас, оминаючи недобросовістних продавців! Кожне замовлення упаковується з особливою ретельністю, тому Ви можете бути впевнені, що Ваша покупка буде доставлена в ідеальному стані. Співпрацюючи з нами Ви гарантовано отримуєте відмінну якість і кращу ціну на території України.

Всі ми в команді AmigoBest дякуємо Вам, за Ваші покупки і відгуки, і сподіваємося запропонувати вам ще більше відмінних продуктів в майбутньому.

about-img-1
about-img-2
about-img-3

Тріска для копчення - оптом і в роздріб

Тріска для копчення ТМ AmigoBest розфасована в зручні пакети обсягом 0,5 (кг), 1 (кг), 5 (кг), 10 (кг), проста в застосуванні, підходить для приготування різноманітних страв з м’яса тварин, м’яса птиці, риби, а також морепродуктів, сиру, сала, горіхів. Використовуючи тріску ТМ AmigoBest Ви завжди будете впевнені в кольорі і особливому вишуканому смаку копчених страв.

Тріска для копчення є визначальним фактором того, як добре вдасться закоптити м’ясо або рибу, який колір і аромат придбає готову страву. Порода деревини дуже впливає на копчення і його результат. Якщо Ви готуєте рибу, необхідно підбирати одну породу тріски, для м’яса або ковбаси – іншу. При виборі необхідно враховувати багато, факторів –  вологість, вміст смоли, наявність кори, фракцію. Не можна використовувати соснову тріску, так як смоли, які в ній містяться, потраплять в м’ясо. Будь-яка хімічна обробка також заборонена, вона сильно вплине на продукт, просочившись в нього з димом.

Про нас
Scroll to Top